مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین بخاطر ضرب و شتم

بیش از پانزده سال با همسرم زندگی می‌کنم ، چند ماه قبل حین مشاجره ، برای اولین بار ، دوتا سیلی به همسرم زدم . بعد متوجه شدم رفته پزشکی قانونی و شکایت کرده .
مدت چند ماهه منزل رو ترک کرده . دادخواست تمکین دادم ، همسرم در دادگاه ، ضرب و شتم و بیم جان رو دلیل عدم تمکین عنوان کرد. قاضی دادگاه خانواده هم محول به رأی دادگاه حقوقی کرد . من در دادگاه حقوقی ، خودم به زدن سیلی اقرار کردم و محکوم به مقدار مختصری دیه شدم . دادگاه خانواده هم بر اساس حکم دادگاه حقوقی و کیفری ، دادخواست من رو وارد ندونست .
چکار باید بکنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ در مهلت قانونی اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

دیگر ضرب و جرح نکنید و ریش سفیدی وی را با پوزش به خانه بر گردانید