مشاوره حقوقی رایگان - الزام به اخذ پایانکار

باسلام و سپاس در یک قرارداد مشارکت در ساخت مجتمع تجاری بین مالک و سازنده آورده مالک واگذاری ملک و آورده سازنده تقبل کلیه هزینه های ساخت و ساز از زمان تخریب بافت فرسوده تا زمان اخذ پایانکار میباشد و سهم هر یک از طرفین 50درصد از کل مجتمع میباشد و اکنون مجتمع مورد بهره برداری قرار گرفته اما فاقد پایانکار بوده و نیز کار تجمیع-تفکیک و افراز مغازه های آن توسط سازندگان انجام نشده چگونه میتوان سازندگان را موظف به اخذ پایانکار و سایر اقدامات فوق نمود و چنانچه سازندگان سرپیچی نمودند چکار باید کرد و چه الزامات قانونی در این زمینه وجود دارد؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .ابتدا بایستی اظهارنامه ارسال کنید و انجام تعهدات را از ایشان بخواهید و بعدا دادخواست با موضوع الزام به انجام تعهد به طرفیت سازنده بر اساس قرارداد بدهید