مشاوره حقوقی رایگان - دریافت شارژ اضافه بابت اسباب کشی

کسی که اسباب کشی میکند چه مالک باشد چه مستاجر وارد آپارتمان می‌شود به خاطر این که در حین اسباب کشی، راه پله ها و پارکینگ را کثیف کرده است چقدر باید شارژ اضافه به مدیر ساختمان بپردازد طبقه اول باشد یا آخر یا طبقات میانی فرقی میکند یا یکسان می باشد ؟ با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
میتوانید پرداخت.ننمایید و خووتان.تمیز نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هزینه های شارژ در اینگونه موارد متغییر است ونرخ مصوبی ندارد وباید با توافق مدیر ساختمان پرداخت گردد