مشاوره حقوقی رایگان - دریافت شارژ اضافه بابت اسباب کشی

با سلام. مدیر مجتمع ساختمانی در اساسنامه ساختمان که خواستار تصویب آن توسط مالکان است، ذکر کرده که هر یک از واحد ها بابت هر بار اسباب کشی ملزم به پرداخت نصف شارژ ماهانه هستند. با این توجیه که اسباب کشی هزینه اضافه ای به ساختمان تحمیل مینماید. با پذیرش این مساله بدیهی که در صورت آسیب احتمالی وارده به مشاعات ساختمان حین اسباب کشی، جبران آن بر عهده خسارت زننده می باش. آیا هیات مدیره ساختمان اساسا اختیار وضع قانون مبنی بر دریافت نصف شارژ بابت هر بار اسباب کشی را دارد و دریافت چنین وجهی قانونی است؟ در صورت غیر قانونی بودن، راهکار صحیح جهت جلوگیری از این تخلف چه می باشد؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

این توافقی است که قبلا انجام شده منتهی مالک شما قبل از انعقاد قرارداد موظف بود به شما اطلاع دهد در غیر اینصورت شما نسب به شارژ مسولیتی ندارین مگر در هنگام اسباب کشی خسارتی وارد کنید که در اون صورت مسوول هستین