مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند و پرداخت نفقه

سلام من و همسرم قصد داریم توافقی طلاق بگیریم با توجه به اینکه سه فرزند پسر 8 و 6 و 4ساله دارم و حضانت بچه ها با من و نفقه بچه ها با ایشان هست آیا میشود در دادگاه تعیین کرد که هر زمان پدر قادر به پرداخت نفقه نبود پدر شوهرم ملزم به پرداخت باشد و اینکه مبلغ نفقه فرزند چقدر است با توجه به اینکه پسرم مدرسه غیرانتفاعی میرود و اینکه ارث پدری من دست همسرم هست که میگویند تا یکی دوسال میدهند میشود این را هم در دادگاه قید کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص همه موارد می توانید توافق کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در طلاق توافقی در خصوص همه موارد می توان توافق کرد و طرفین ملزم به رعایت می باشند
در صورت عدم توانایی به انفاق به عهده اجداد پدری است با رعایت الاقرب فالاقرب و....

علي  حضرت پور كنچوبه

جناب آقای علي حضرت پور كنچوبه :

نفقه فرزندان طبق نظریه کارشناس تعیین میگردد و بر عهده پدر اس و اگر پدر ناتوان شود برعهده پدربزرگ خواهدبود