مشاوره حقوقی رایگان - کتک زدن همسر

سلام خسته نباشید من 31سالم همسرم 32 سالش 7سال زندگی میکنیم یه دختر 2ساله داریم دوبار دست رو من بلند میکنه سر یه مسائل الکی مثلا چرا عکس پروفایلت عکس خودت جرقه ازینجا میخوره ادامه دار میشه الان زده تو دهنم دهنم خون امد لبم ورم کرده من اگر بخوام شکایت کنم چه جوری میشه میشه توضیح بدین الان پدرم امد وساطت کرد من یکم اروم شدم اما همچنان اتیشی هستم و درد بدی دارم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با گزارش 110 و استشهادیه و نطریه پزشکی قانونی برای شکایت اقدام نمایید