مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

سلام، خسته نباشید.
خواهش میکنم راهنمایی ام کنید دعای خیر من و خانواده ام همراه شما باشد.
در تاریخ 99،11 در ساعت یازده شب در حال رانندگی با موتور افتادم در چاله شهرداری و 50 درصد مقصر بودم و 50 درصد هم پیمانکار شهرداری مقصر بود. حالا رای دادگاه که ابلاغ کرده برای دادسرای تصادفات راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ
الان بر حسب نتیجه این رای مقدار کل دیه چقدر میشود؟ در این رای، 50 درصد لحاظ شده یا خیر؟ خیلی خیلی از شما ممنونم.

رای دادگاه
درخصوص اتهام آقای ......... فرزند........
آزاد به قيد التزام به حضور
با تعيين وجه التزام، دائر بر بی احتياطی در امر رانندگی منجر به ايراد صدمه بدنی
غير عمدی نسبت به آقای ......... به ميزان 50 درصد تقصير، موضوع
کيفر خواست صادره از دادسرای عمومی و انقلاب ناحيه 36 تهران که دادگاه در اجرای ماده
280 قانون آیين دادرسی کيفری مصوب 1392 با توجه به مجموع اوراق و محتويات پرونده
اتهام متهم را تسبيب در ايراد صدمه بدنی غير عمدی نسبت به شاکی به علت عدم رفع نقص
راه (رويه آسفالت) به ميزان 50 درصد تقصير تشخيص داده است، علی هذا با توجه به شکایت
شاکی آقای ...... ،گزارش مرجع انتظامی، گواهی های پزشکی قانونی، نظريه افسر فنی تصادفات که مصون از اعتراض باقی مانده است و اقرار صريح و مقرون
به واقع متهم نسبت به بزه انتسابی در مرحله تحقيقات مقدماتی در دادسرا و دادگاه و ساير قرائن و امارات منعکس در پرونده بزه انتسابی از ناحيه متهم محرز و مسلم است علی هذا دادگاه مستندا به ماده
،569 ، 506، 559، 558، 488، 454، 452،462،453، 449، 448
709 و 710 و 656 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 متهم موصوف را با توجه به ميزان تقصير (50 درصد) در وقوع حادثه به پرداخت نصف ديات ذيل:
دو و نيم درصد ديه کامل بابت جراحت (موضحه) آرنج راست و 13 درصد ديه کامل بابت خردشدگی داخلی مفصلی انتهای فوقانی استخوان زند اسفل ساعد راست که در وضعيت مطلوب و مناسب بهبود يافته
و دو درصد ديه کامل بابت جراحت (داميه) بخيه شده سمت راست پيشانی و يک درصد ديه
کامل بابت اثر جراحت (داميه) پيشانی طبق تبصره 4 ماده 709 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 و جمعا 3 درصد ديه کامل بابت ارش آسيب ناحيه مفصلی آرنج راست و محدوديت حرکتی باقيمانده در حق مصدوم.

آیا این رای تقصیر 50 درصدی رو لحاظ کردند یا بعداز محاسبه کل نتیجه این رای اون 50 درصد در دادسرا لحاظ خواهد شد؟
یک دنیا ممنونم خسته نباشید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
متهم با توجه به میزان 50 درصد به نصف دیه های مذکور در حکم محکوم شده است

پرسشگر :

سلام پس 50 درصد در این رای لحاظ نشده؟؟؟ ایا بعداز جمع نتیجه دیه لحاظ میشود؟؟

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
مقدار توسط پزشک قانونی تعیین می شود و به نرخ روز پرداخت می شود