مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل ملک توسط موجر

با عرض درود و سلام.
بنده در مورخ 1400/4/10 یک مغازه را اجاره کردم که مبلغ رهن 40 میلیون و اجاره 7 میلیون می باشد . در قولنامه ذکر شده که مبلغ 40 میلیون رهن و یک ماه اجاره جمعا 47 میلیون به موجر پرداخت گردید اما من فقط بیست میلیون به موجر دادم تا موقع تحویل 27 میلیون دیگر پرداخت کنم و این موضوع ثبت نگردیده است. موجر میبایست 10 روز پس از قولنامه ملک رو تحویل بنده میداد یعنی در تاریخ 1400/4/20 که در قولنامه ثبت شده اما تاکنون نتوانسته تحویل بدهد چون مستاجر قبلی خالی نمیکند و مستاجر قبلی تا 6 ماه دیگر قرارداد دارد اما اجاره نداده است. داخل قرارداد فقط ذکر شده که اگر من موقع تخلیه دیر تحویل بدهم ملک رو روزی یک میلیون جریمه باید بدهم اما برای مالک که دیر تحویل بدهد هیچ جریمه ای ذکر نشده است. حالا من باید چی کار کنم که مبلغ پرداخت شده و جریمه این که ملک رو تحویل نداده بگیرم؟ در ضمن ملک رو هم دیگر نمیخواهم بدهم. ممنونم

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام دادخواست فسخ اجاره نامه و مطالبه خسارت رو به طرفیت موجر اقامه نمایید قبلش یک اظهارنامه هم ارسال نمایید