مشاوره حقوقی رایگان - حکم اخراج

باسلام
بنده نیروی 9 سال خدمت یگان ویژه ناجا بودم
سال 92 خودروی شخصیم واژگون شد و آسیب شدید به سر و زانو ودستم وارد شد
طوریکه از شدت آسیب شدیدی که به سرم وارد شده بود دچار مشکل اعصاب و روان شدم. در سیستم ناجا چیزی به این عنوان وجود نداره که نیرو مشکل اعصاب و روان بگیره بهمین دلیل بعد 6 ماه حکم اخراج بنده صادر شد
کمیسیونم رفتم لطف کردن منفی زدن
من موندم خدایی
نیرویی که 9 سال سابقه داره
قهرمان ورزشی تکواندو بوده
چند بار برای خود سازمان مقام آورده
19 درصد معلول خدمتی همین سازمانم
چرا باید سیستم نیرو انسانی حکم اخراج بزنه بعلت بیماری که من دچارش شدم و از همه جالبتر اینه که فرمانده ناجا که بارها براش نامه و گزارش نوشتم به چنین مشکلات نیروهاش توجهی نشون نده
جرم و جنایتی که نکردم هیچ پرونده ای ام در دادسرای نظام ندارم
هزار بار پیگیر بازگشت به کار شدم نمیتونم برگردم چون میگن سیستم اخراج برات زده
بابا شما انسانید با سیستم چکار دارید آخه
چون 600 هزارتومن جریمه شدم تو دادسرا بخاطر اونه میگن نمیشه برگردی
لطفا اگه راه حلی هست ممنون میشم راهنمایی کنید..
باسپاس

پاسخ ها :

اكرم  حق شناس

اكرم حق شناس :

شما به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید

زهرا  عمادالاسلامي

سرکار خانم زهرا عمادالاسلامي :

سلام لطفا با کارشناس تامین اجتماعی
تماس بگیرید 989153033453اقای سهیلی

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به دلیل محکومیت کیفری امکان بازگشت ندارید