مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد پیمانکار

سلام .. برج 12 پارسال با پیمانکاری قرارداد بستیم که طبقه بالا خونمون سقف بزنه .. 12 میلیون نقد بهش دادیم و یه چک 20 میلیونی برای سال اینده ولی ایشون فقط مقداری بلوک برامون اورد و عملا کار دیگه ای نکرد .. قرار بود کارو 10 روزه تحویل بده و چنانچه انجام نداد روزانه مبلغ 500 هزارتومن جریمه باید بده و همچنین مبلغ فسخ قرارداد از طرف پیمانکار 18 میلیون تومن قرار دادیم ... بعد از مدتی که نیومد و تلفنشم جواب نمیداد، دفتر خدمات قضایی رفتیم شکایت کردیم با عنوان الزام به ایفای تعهد مالی و الزام به اجرای مفاد قرارداد و مطالبه خسارت ... ولی هنوز نوبت دادرسی نرسیده .. میخواستم از حضورتون بپرسم پیش بینی شما از رای دادگاه چی هستش و آیا بنده میتونم خسارت و پولمو بگیرم .. چون این اقای پیمانکار دفعه اخری که باهم صحبت کردیم گفت برو دادگاه حالا حالا ها باید بدویی ، خیلی خیالش راحت بود که نمیتونم کاری بکنم و گفت این پرونده حقوقیه جزایی نیست ... و یه سوال دیگه ایا میتونم تامین خواسته بزنم رو پرونده که بتونم ماشینشو مصادره کنم ؟ماشین به نام خودش هستش... بسیار ممنون..........

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

الزام به انجام تعهد و مطالبه خسارت تاخیر در انجام تعهد طبق مفاد قرارداد قابل مطالبه می باشد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
بله الزام به انجام تعهد و وجه التزام و سایر خسارات قابل مطالبه هست و می توانید درخواست توقیف اموال هم بکنید و در نهایت اگه وجه را نداد حکم جلب هم بهتون میدن