مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تعدیل پیش قسط مهریه

من به 15 سکه پیش و هر 8 ماه یک سکه محکوم شدم و دادگاه تجدید نظر نیز رای را تایید کرد و پدرم برای ضمانت پرداخت سند خانه را بعنوان وثیقه به دادگاه ارائه داده است و دو ماه از رئیس دادگاههای دادگستری استان مهلت گرفتم و تمام شد و بعد خود دادگاه 1 ماه مهلت داده و آن زمان نیز تمام شد و قبل ابلاغ ده روز مهلت من و پدرم رفتیم دادگاه اجرای احکام و پدرم گفتند آمدم پسرم را تحویل و سند را آزاد کنم که قاضی اجرای احکام نوشتند که به علت بیماری کرونا اول خرداد بیاید بعد از معرفی و آزاد شدن سند منزل من می توانم بدون رفتن به زندان درخواست تعدیل در پرداخت پیش قسط را بدم یا خیر؟

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

سلام
معملا باید چند قسط پرداخت کرد تاتقاضارابپذیرند بعید میدانم بدون پرداخت حدااقل چند قسط بپذیرند

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز در شرایط عادی اصولا دادگاه ها بعد از پرداخت حداقل یک قسط دادخواست تعدیل رو قبول می کنند اما با توجه به شرایط کرونایی و هم چنین بخشنامه قوه قضاییه احتمال قبول کردن تعدیل از شما هست...اگرچه تا زمان قطعی شدن حکم جدید حکم قبلی پابرجاست
09136098441 رجاییان

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بستگی به نظر قاضی رسیدگی کننده به پرونده تان دارد شاید به جها اینکه چیزی نتوانسته اید تا کنون بپردازید مورد قبول واقع شود و احتمالا نیز رد شود . بستگی به دفاعیات در جلسه رسیدگی و نظر قاضی دارد