مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به تعدیل مهریه

با سلام.
در مورد این که 9 سال درگیر مورد پرونده مهریه بودم و طرف خانه و ماشین را به نام کسی دیگر زده و بعد از دادخواست مهریه بوده و بعد از آن مهریه را اقساط کردند که هر دو ماه، نیم سکه بود. بعد از یک الی دو قسط طرف با کسی دیگر ازدواج کرده و فرزند دیگری آورده. در حالی که سه فرزند را با من رها کرده بود. بدون هیچ چیز جز چند قسط مهریه. سپس بعد از 4 الی 5 سال فراری از ما بودند که با چند بار حکم جلب او را پیدا و جلب کردیم. به مقدار 26 نیم سکه که بعد از آن روز او را با چند نیم سکه رها کردند. بدون رضایت ما وقتی جویا شدیم برگ ای شامل تعدیل دوباره با رای دادگاه و تعدیل دوباره که نه دادگاهی ما بودیم نه اطلاعی از آن داشتیم. حالا در مورد این چه توضیحی است و چندین بار در حق ما و 3 فرزندم چنین شده. چه راه حل و توضیح و راه کاری هست؟ لطفا ما را راهنمایی بفرمایید.
با تشکر.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید در مهلت مقرر به رای صادره اعتراض کنید واخواهی یا تجدیدنظر