مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو سند در رهن

سلام. ماشین بنده یک سال در رهن شرکت خودروسازی است و تا یک سال نمیتونم فک پلاک کنم.
اگر ماشین خود را بفروشم، آیا میتوانم با خریدار قراردادی ببندم که اگر با پلاک بنده خطایی کرد بر عهده خودش باشد؟

پاسخ ها :

داود کشاورز

داود کشاورز :

استان :

فروش خودرو در رهن شرکت منع قانونی دارد

پرسشگر :

مثل تصادف کردن
کار خلاف انجام دادن اعم از راهنمایی رانندگی
یا مثلاً قاچاق

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
به در محضر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به خریدار وکالت تام و بلاعزل بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
مسئولیت اولیه با شماست و قرارداد نیز قابل استناد است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله میتوانید شروطی ضمن عقد قید تا هرگونه تخلف راهنمایی ورانندگی واحیانا تحق جرم با خودرو مسولیت ان با خریدار می باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در خصوص پرداخت جریمه ی تخلف رانندگی می توانید این شرط را بگذارید ولیکن بعضی تخلفات نمره منفی دارند و راهور مالک پلاک را می شناسد و بر روی آن اعمال میکند. اثبات غیر از آن مشکل است.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام بین خودتان چنین توافقی امکان پذیر است