مشاوره حقوقی رایگان - ادعای راه از وسط زمین زراعی

سلام، وقت بخیر. از وسط زمین زراعی یک مال رویی وجود داشته که مال نفر بوده و ما در مدت بیست سال این زمین ها را خریداری کرده ایم و این راه 20 سال است که از بین رفته است و مالک زمین همسایه از ما راه می‌خواهند و خودشان 40 سال است که راه به عرض 12 متر دارند و کارشناس تشخیص داده در ده سال اخیر آثار راهی در وسط زمین نبوده است. آیا میتواند دوباره ادعای راه کند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به نظریه کارشناس موضوع بررسی ومتهی به صدور رای نهایی خواهد شد و طرح مجدد ان مبنای قانونی نخواهد داشت

مسعود بني هاشميان اصفهاني

مسعود بني هاشميان اصفهاني:

سلام، حق ارتفاق در صورت وجود از قبل و یا در صورت نیاز طرف شما برای عبور به ایشان تعلق می‌گیرد