مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی 27سال و 2ماه سابقه ±3سال جانبازی 20%

با توجه به اینکه طبق محاسبات تامین اجتماعی بازنشست میشدم در 1/8/97 بنده اواسط برج 9|97 درخواست بازنشستگی دادم به من گفتن باید ماه 9/97 هم لیست رد کنید تا نامه خاتمه خدمت به شرکتی که لیست رد میکنه رو بزنند سئوال من اینه که این 5ماه اخر برای من لیست رد شده به درخواست خودم تا بازنشست بشم ولی سر کار نبودم الان تامین اجتماعی نامه خاتمه کارم را به همراه بازرس میخواهد به شرکت بفرسته که ببینند من اونجا مسعول کار بودم یا نه؟ اگر بودم چه مدارکی میخواهند از شرکت که تهیه کنیم و اگر چنانچه مدارک حضورم در این 5ماه کامل نباشد و گزارش عدم حضور بزند و فقط بگویند لیست رد شده و بنده سر کار نبودم، چه اتفاقی میافتد؟ و آیا با توجه به اینکه درخواست بازنشستگی دادم میتوانم اقدام نکنم و از ماه بعد در شعبه دیگه توسط یک شرکت دیگر لیست رد کنم و مدارک مورد نیاز حضور خود را اماده و بعد از یک ماه در خواست بازنشستگی بدم؟
سپاس گذارم به تمام سئوالاتم پاسخ داده شود

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

یلام علیکم.سوال شما حقوقی نیست.یاالله