مشاوره حقوقی رایگان - ایثارگری شامل می شود؟

با سلام و خسته نباشید.
زمان جنگ تحمیلی و در خرداد سال ١٣5٩ پدرم در آن سال پلیس راه آهن خرمشهر بود.
ما آن زمان در خرمشهر زندگی می کردیم که رژيم بعثی عراق به ایران و شهر خرمشهر حمله کرد.
همه زندگی ما آن زمان که خرمشهر زندگی می کردیم به اشغال رژيم بعث عراق در آمد.
الانم در حال حاضر پدرم نیست و نیازی به مادیات دنیا نداشت و مادرم در قید حیات و هنوزم مستاجر هست در این زمان در حال حاضر..
خواستم بدونم واقعا برای مادرم که الان با هزار مشکل بیماری دست و پنجه نرم می کند امتیازی قائل هستند و می‌شود از ارگانی یا سازمانی برایش چیزی را پیگیری کرد بعد این همه سال.. ❗️
ممنونم از مشاوره رایگان شما عزیزان

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.سازمان تأمین احتماعی وزارت دفاع.کما اینکه هم اکنون پشتیبانی می شود.یاالله