مشاوره حقوقی رایگان - معامله

با سلام و خسته نباشید. بنده سال 89 از شخصی یه پراید خریدم 2میلیون نقد مابقی ماهی 250 یه چک سفیدم دادم که بعد از 17ماه رفت و 2میلیون نوشت و وصولکرد به من گفت ماشین را میزنم بنام پسرکوچکم چون از همه صادق تر است همین کار را هم کرد. تا اینکه خودش فوت کرد حالا ما رفتیم سراغ پسرش برای سند پسر بزرگش میگه نه پدرم نوشته 1400طلب داره میگم بابا پولهایی که من رسید دارم از بانک نزدیک 10میلیون است اون بنده خدا نیست که جواب بدهد خلاصه میگه یا 1400بده یا ماشین را برادرم میره دنبالش توقیف میکنه لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم.

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام دادخواست الزام به تنظیم سند به نام به طرفیت ورثه بدهید .اگر ایشان ادعایی داشته باشند باید علیه شما طرح دعوا کنند