مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در سرقت

داماد ما که چندین پرونده سو پیشینه دارد، به من افتراه زده است که من به کمک پسرش از منزل ایشان دزدی کرده ام. برای این ادعا هم از خط تلفنی استفاده کرده است که مدتها پیش به اسم خواهرم گرفته بود (لیکن از زمانی که خط را گرفته خودش از آن استفاده میکرده است). به این صورت که گویا خواهرم به همراه فرزندانش، به دلیل عدم سازش با همسر منزل را ترک کرده اند (که من از آن کاملاً بی خبر هستم). و ادعای ایشان این هست که در منزل دلار داشته اند و پسرش دلارها را دزدیده (باز من بی خبر هستم از همه چیز). سپس خودشان از خطی که به اسم خواهرم بوده و خواهرم غیر فعال نکرده (و آن را در منزل رها کرده بود)، به آن یکی خط خودشان اس ام اس زده اند که "پسرم خوب کاری کرده است، من گفتم دلارها را بردارد و سپس آنها را با داداش ام (که من میشوم) فروخته است". من روحم از تمامی این ماجرا بی خبر است و شوهر خواهرم بر اساس جلسه ای که در شورای حل اختلاف داشته اند، به پدرم گفته که از من شکایت کرده است. من از تمامی این ماجرا کاملاً کاملاً کاملاً بی خبر هستم و هیچ و هیچ اطلاعی از کل اتفاقات ندارم. چطور میشود که من بتوانم بی گناهی خودم را اثبات کنم؟ من نه از دعوای اینها خبر داشتم، نه از شکایت شوهر خواهرم از پسر و پدرم و خانومش و بنده اطلاعی دارم، به علاوه من در شهر دیگری زندگی میکنم، و کاملاً از تمامی قضایا بی خبرم. امروز شنیدم از من شکایت شده است! ایشان جز این اس ام اس درروغی که خودش به خودش زده و هیچ اثبات دیگری ندارد.

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز با توجه به اصل برائت این شما نیستید که باید بی گناهی خود را ثابت کنید بلکه طرف مقابل شما باید گناهکاری شما و مشارکت در سرقت را ثابت کند همچنین برای اثبات این امر نیاز به حضور فیزیکی شما در محل و مداخله در سرقت هست.

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام اثبات ادعا به عهده ایشان هست اگر شما نقشی در این ماجرا نداشته اید مسلما تبرئه خواهید شد انکار از جانب شما و اثبات از جانب ایشان.