مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح پلاک ثبتی در سند

با سلام آیا مغازه ای که به ارث رسیده در صورتی که وراث بین خود صلح کنند تا مغازه را به یکی از ورثه انتقال دهند رضایت ارباب نیاز است یا نه ؟ حصر وراثت هم در آوردیم و مالیات بر ارث هم سال پیش پرداخت کردیم. آیا دوباره باید مالیات بپردازیم؟ مالک به صورت ماهانه اجاره حق سر قفلی خود را میخواهد اما به صورت سالانه آن هم روی یک کاغذ قبض مینویسد و مبلغ اجاره و پلاک مغازه رو نمی نویسد. لطفا راهنمایی کنید. در سند ما اشتباه پلاک ثبتی وجود دارد آن هم مغازه ی خود مالک است اما شهرداری از ما میخواهد که پلاک ثبتی رو اصلاح کنیم. مالک هم از آوردن سند جهت تصحیح پلاک خودداری میکند. میخواستم بدونم هزینه دادگاه و وکیل جهت حل این مشکل چقدر می شود؟ ارزش مغازه طبق نظریه کارشناس مالیات 650 میلیون تومان گذاشته شده است. با تشکر.

پاسخ ها :

اصلاح پلاک ثبتی در سند مغازه سرقفلی پلاک ثبتی مالیات بر ارث مغازه