مشاوره حقوقی رایگان - پلاک ثبتی

سلام. من دو سال پیش یک واحد نوساز خریداری و بعد از یک سال سند تک برگی تحویل گرفتم. الان همسایه کناری که ملک ویلایی دارن ادعا میکنن پلاک ثبتی اونها با پلاک ثبتی این ساختمان نوساز که ده واحد هست سالهاست اشتباه شده و اونها هم الان متوجه شدن. از ما مالکان ساختمان خواستن بریم دفترخانه و اقرارنامه امضا کنیم و سندها اصلاح بشه. همچین مشکلی واقعا امکان داره اتفاق بیفته و ثبت و شهرداری موقع ساخت متوجه نشده باشن؟

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام امکانش وجود دارد ولی جهت اطلاع به اداره ثبت محل وقوع ملک مراجعه نماید

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

بله امکان داره ومرجع حل اختلاف ثبت میباشد