مشاوره حقوقی رایگان - نفقه معوقه

با سلام.
بنده بهمن ماه سال 95 با همسرم عقد کردیم و حدود سه ماه بعد یک واحد آپارتمان 60 متری مستقل از پدرم گرفتم و برای این که زندگی رو شروع کنیم یک سری اسباب و اثاثیه هم تهیه کردم و همون جا ساکن شدم.
به همسرم گفتم جهیزیه لازم نیست بگیری و فعلا با همین وسایل که داریم با هم زندگی رو شروع کنیم.
خانواده ها هم گفتند یه مراسم ساده بگیرید و سر زندگی بروید ولی همسرم اصرار به برگزاری مراسم مفصل عروسی داشت و برای همین نیومد که با من زیر یک سقف زندگی کند.
هر چی هم وسایل خریده بودآاورد و یک گوشه از خونه من گداشت و من هم برای اینکه نو بماند هیچ وقت از آن ها استفاده نکردم تا این که قبل از عید با پدر و مادرش خونه من آمدند و گفتند بعد از پنج سال عقد چرا زندگیتون و شروع نمیکنید و من هم گفتم پنج سال هست تنها دارم زندگی میکنم اگر من رو میخواست می آمد و زندگی میکرد حتما من رو نمیخواهد که نمی آید زندگی کند.
همسرم گفت اگه بخواهیم طلاق بگیریم ممکن هست بابت برگردوندن جهیزیه بخواهی گروکشی کنی و من هم با هزینه خودم وسایل رو تمام بردم درب منزل پدرش به پدر او تحویل دادم.
بعد از ایشون هیچ خبری نداشتم تا ابلاغ مهریه از دفتر ازدواج و دادخواست نفقه معوقه از شورا یاری برای من آمد.
جلسه شورا یاری سه تا خانم بودند و هر چی گفتم بنده با ایشون حتی یک شبانه روز هم زیر یک سقف زندگی نکردیم و گفتند مهم نیست و بیست و چهار ملیون نفقه معوقه از بهمن 95 تا مرداد 1400 برای من محاسبه کردند و همسرم درخواست کارشناس کرد و مبلغ نفقه به بیست و پنج میلیون افزایش پیدا کرد.

با توجه به این که ایشون در زمان عقد باکره نبودند و بعد از عقد رابطه جنسی نهایتا دو یا سه بار همان اوایل عقد بوده است.
بنده چطور ثابت کنم ایشون 5 سال هست نه تمکین عام و نه تمکین خاص داشته و اصلا تا به حال با وجود منزل مستقل و لوازم کافی برای زندگی حاضر نشده با من زیر یک سقف زندگی کند.
شرایط شغلی بنده ( مربی ورزشی) درآمد زیادی ندارد و مخصوصا در دوران کرونا که دو سال هست باشگاه ها بسته شده دارم با موتور کار میکنم.
لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تمکین بدهید و اعلام کنید میدان زندگی مشترک آماده بوده و زوجه از سال... حاضر به تمکین نیست و از انجام وظایف زناشویی امتناع می کند