مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام. مدت دو سال و نیم هست که عقد هستم و یک سال و نیم هست که همسرم قطع ارتباط کرده و قصد جدایی داره. در طی این یک سال و نیم هیچ پولی به حساب من واریز نشده و در طی همون یک سال اول هم که با هم بودیم پول مستمری به حساب من واریز نشده فقط در اعیاد یک مبلغ ناچیزی به عنوان عیدی به حسابم واریز شده. یا هر از گاهی اگر برای من کفش یا لباسی خریده باشن.
درخواست نفقه معوقه کردم و ایشون در دادگاه ادعا کردن هزینه های من رو پرداخت کردن و لیست خریدهایی که برای من انجام دادن رو به دادگاه دادن.
میخواستم بدونم این چیزها جزء نفقه حساب میشن و همسرم میتونه از مبلغی که براش تعیین کردن برای پرداخت نفقه معوقه شونه خالی کنه؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت مدخوله بودن نفقه مستلزم تمکین عام و خاص است و در غیر این صورت مستحق نفقه خواهید بود