مشاوره حقوقی رایگان - نفقه معوقه در دوران عقد

جلسه نفقه معوقه تشکیل شد و قاضی اصلا بحرف های بنده گوش نداد و گفتن وقتی شما خونه پدرت بودی هیچ نفقه معوقه ای به شما تعلق نمی‌گیرد و نفقه از وقتی تعیین می شود که زیریک سقف زندگی را شروع کرده باشید نه از زمان عقد و ضمنا بنده دادخواستم را جلب به نظر کارشناس دادم ولی قاضی گفتن مورد مقبول نیست!نمیدانم چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

درست گفته اند از کمک اشخاص متخصص بهره مند شوید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید به رای صادره اعتراض و دلایل خود را بیان کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به رای مورد نظر اعتراض نمایید و مستندات خودرا ارایه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید و....

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مهلت مقرر قانونی نسبت به تجدیدنظرخواهی اقدام بفرمائید.
طبق قانون به محض جاری شدن صیغه نکاح، تمام حقوق مالی زوجه از جمله مهریه و نفقه ظهور می‌نماید.