مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو چکی

با عرض سلام .
بنده حدود سه ماه پیش ماشینم رو فروختم خریدار نمایشگاه خودرو داره و به دلیل آشنای قدیمی بودن قبول کردم که مبلغ رو چک بده .
فردا دقیق 2 ماه از موعد عدم پاس شدن چک میگذره. و با وعده ای امروز و فردا تا الان رو وقت خریده و لازم به ذکر است که اون ماشین رو هم فروخته و جریمه هایی که برام پیامک میاد ماشین در استانی غیر از استان خودمان است .

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که چه اقداماتی بهتره انجام بدم ؟

آیا علاوه بر برگشت چک که در اولین فرصت تصمیم دارم برگشت بزنم اقداماتی هم برای توقیف خودرو میتوان انجام داد؟
و آیا میتوان برای این مدت ادعای خسارت کرد؟ چون در این دو ماه هر ماشین حداقل 20 میلیون افزایش قیمت داشته

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

برای دریافت ثمن چک وسیله ی پرداخت هست پس بیشتر قضات ثمن را پرداخت شده محسوب میکنند و به عبارتی اقدام در مورد چک برگشتی راه حل می باشد.اما در شرایطی شاید بتوان اقدام به توقیف خودرو نمود.قبل از برگشت زدن چک مشاوره ی دقیق تر با وکیل بفرمایید