مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو چکی

عرض سلام خدمت وکلای محترم .

بنده 4 ماه پیش یک دستگاه پژو 405 فروختم به یک نمایشگاه که چک 20 روزه داد که هنوزم چک پاس نشده . یک ماه پیش کارهای قانونی و شکایت رو تنظیم کردم ایشون نیومد خودشو معرفی کنه تا اینکه جلب شد . حالا که جلب شده مال معرفی کرده. یک دستگاه پژو پارس که به نام شخص دیگری است . جزئیات بیشتر فعلا نمیدونم از اون ماشین .
سوالم اینه ک آیا می‌تواند ماشینی که به نام شخص دیگریست را معرفی کند؟؟

و در کل چه راهی به بنده پیشنهاد میکنید .؟؟

ممنون میشم راهنمایی فرمایید که تا شنبه توجیح بشوم بیاید چه راهی برم و چه کاری صورت بدهم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. خیر اگر منظور شما وثیقه برای دادگاه ، است ، حتما باید وثیقه ، مال غیر منقول باشد و خودرو را نمیتوان به عنوان وثیقه ، به اجرا احکام معرفی کرد

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورتی که خودرو به نام شخص دیگری است حتما ملاحظه بنمایید که در این خصوص وکالت تام جهت فک پلاک در اختیار داشته باشند و یا اینکه مالک هرگونه همکاری جهت انتقال خودرو انجام میدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
مالک می توانید فقط جهت ضمانت بگذارد و باید از اموال غیرمنقول باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر مال بنام وی نباشد قابل توقیف نیست