مشاوره حقوقی رایگان - جهت رفع توقیف خودرو

با سلام بنده برج یازده پارسال تصادفی کردم ماشین رو برای تعمیر نزد صافکار بردم کار ماشین نهایت یک هفته طول می‌کشید اما صافکار ماشین رو 60روز نگهداشت بعد از این مدت مبلغی بیشتر از عرف خواستار شد و از ماشین من قطعاتی دزدیده من با دستور قاضی خودرو رو از پارکینگ خارج کردم صافکار بعد از یک ماه بعد از طریق شورا توقیف ماشین منو گرفته حالا هر چی من به شورا میگم بنده در دادگاه کیفری شاکی این آقا هستم و یا درخواست آزادی ماشین رو دادم چون کار من با ماشین هست و مدارکی به شورا دادم مبنی به اینکه صافکار به شورا فاکتور جعلی داده است اما شورا درخواست منو قبول نمیکنه چون صافکار آشنا داره چطور میتونم ماشینم رو آزاد بکنم و درخواست خسارت وارده شده رو داشته باشم مدت یک ماه است ماشین در پارکینگ مونده و من بیکار به کلی بدهی چکار بکنم ممنون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و انجام و ارائه مَشاوره توسط وکیل است