مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تبدیل سند عادی سرقفلی 1364 تبدیل به سند رسمی سرقفلی

با سلام
اینجانب در سال 1364 یک باب مغازه واقع در بازار تبریز از صاحب سرقفلی مغازه با رضایت ارباب مالک خریداری نموده و با دارایی و شهرداری و قبض ارباب و قبض برق و تلفن (همگی بنام اینجانب می باشد) خریداری نمودم سند ملک مغازه نیز مشاعی از کل تیمچه می باشد که به مرور زمان بیش از 100 ورراث مجهول مکان و نامشخص می باشند
سوال اینجانب: با توجه به فوت فروشنده سرقفلی و نبود و مشخص نبودن مالکان تیمچه (از نظر تعداد وراث/ مجهول المکان ) چگونه می توانم سند عادی دستی را به سند رسمی سرقفلی در دفترخانه تبدیل کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

تبدیل سند عادی سرقفلی به سند رسمی سند رسمی سرقفلی سند سرقفلی سند