مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به تامین خواسته

سلام خدمت کارشناسان و وکلای محترم ممنون از راهنمایی شما عزیزان
سوال بنده در رابطه با اعتراض به تامین خواسته هست
بنده دادخواست تامین خواسته و مطالبه مهریه رو ثبت کردم و توسط قاضی محترم تایید شده و رای نهایی صادر شده انتهای رای نوشته که این رای قبل از ابلاغ به خوانده قابل اجرا و بعد از 10 روز قابلیت اعتراض توسط خوانده را دارد.
امروز 8 روزه که از ابلاغ رای به خوانده گذشته و بدلیل اینکه ایشون منو بلاتکلیف گذاشتن خبری ازشون ندارم اگر ایشون اعتراض کرده باشن به رای تامین خواسته ایا برای من ابلاغیه میاد؟ یا ممکنه که ایشون اعتراض کرده باشن ولی بنده اطلاع پیدا نکرده باشم یعنی از سامانه ثنا پیامی مبنی بر اعتراض ایشون برای من ارسال نشه؟ یا اینکه اگر تا الان اعتراض نکرده باشن و مهلت ده روز تمام بشه رای تامین خواسته دیگه توسط خوانده قابل اعتراض نیست؟

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام.اساسا اعتراض به قرار تامین خواسته اثر خاصی قبل از توقیف اموال ندارد. بنا بر این ابتدا اموال رو توقیف کنید شپس اگر اعتراض کرد از طریق ابلاغ به شما اطلاع می دهند.