مشاوره حقوقی رایگان - امنیت اخلاقی گشت

سلام دیروز من به همراه دوست پسرم در ایستگاه اتوبوس تازه سوار ماشین شدم که حرکت کنیم همون موقع ایشون به سمت در خم شدن که دست در رو بزنن جا ماشین گشت رسید و گفت پیاده بشینو این کارا و یه در صورتی که ما کاری نکردیم و خیلی بد رفتاری شد باهامون مدارک ماشین و گواهینامه ایشون رو گرفتن با کارت ملی من با این که گفتیم مادرهامون در جریان هستند اما گفتن شنبه بیاین تا بفرستیمتون مشاوره بار دوممون بود و دفعه قبل هم تو پارک دراز کشیده بودیم که همین مامور ما رو گرفت و فقط تعهد دادیم با این که اون بارم کار خلافی نکردیم . سوالم اینه که باید بریم اونجا چی میشه ما قصدمون جدیه برا ازدواج ولی اگه خانواده ها از این موضوع با خبر بشن مخالفت میکنن و نمیزارن نامزد کنیم الان باید چی کار کرد خودمون بریم حل میشه؟؟؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
معمولا برای دفعه دوم به مرجع قضایی ارجاع میکنن. مراجعه کنید و وضعیت خودتون را بیان کنید انشالله توجه میکنن