مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مدارک خودرو توسط پلیس امنیت اخلاقی

با سلام بنده داخل ماشین با دوستم که جنس مخالف بود نشسته بودیم بعدش گشت اومد سوال جواب کرد چون آشنا نبودیم مدارک ماشین برد گفت بیا امنیت اخلاقی فردا خواستم ببینم میخوان چی کار کنند و چه باید بگویم که مدارک به من بدهند؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از شما تعهد گرفته می‌شود که عمل ارتکابی را تکرار ننمائید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفگوی متقابل دارد از طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تعهد می‌دهید که تکرار نکنید در صورت تکرار شلاق می‌خورید به حکم دادگاه