مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت ایثارگران ثبت احوال

سلام و عرض ادب
یه بند جدید به قانون تبدیل وضعیت ایثارگران اضافه شده که راننده هایی که زیر نظر شرکت خصوصی بودند اما برای علوم پزشکی استان کرمان کار میکردند تونستنددر علوم پزشکی استخدام بشن.
بنده هم در اداره ثبت احوال کار میکنم اما حقوق و بیمه ام زیر نظر دفتر پیشخوان خدمات دولته.
سوالم اینه که آیا دفتر پیشخوان شرکت خصوصیه و اینکه آیا این بند جدید شامل منم میشه که بتونم در اداره ثبت احوال استخدام بشم
ممنون از وقتی که میدارید.

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت ایثارگران ثبت احوال تبدیل وضعیت ایثارگران تبدیل وضعیت