مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی کردن پروانه پایه 3برق

سلام بنده میخواهم به مدت 15ماه پروانه ام را در اختیار شرکت به عنوان عضو شاغل جهت آزمایشگاه تست جوش و خاک و بتن قرار دهم در واقع از سهمیه یکسال من استفاده نمایند می گویند شما مسئولیتی ندارید. لطف کنید بفرمایید تبعات قانونی این برای بنده چه میباشد ؟پروانه هم در شرکت میمونه اشکالی نداره؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
متاسفانه اینگونه شرکتها پروانه اشخاص را در اجاره خود قرار داده وبا پول ناچیزی که به صاحب پروانه پرداخت میکنند تبعات مالی وحقوقی فراوانی را برای شخص بوجود خواهند اورد منجمله مسولیت دیون وبدهی شرکت برعهده شما قرار خواهد گرفت چون معمولا اینگونه شرکتها شما را بعنوان مدیر عامل ویا عضو هیات مدیره معرفی میکنند مصافا اینوه مالیات ودیون دولتی بعدا برعهده شما خواهد بود لذا توصیه میشود از اقدام اینگوته موارد امتناع نمایید