مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی کردن پروانه اشتغال به کار

سلام. من میخواهم به عنوان مدیرعامل خارج از شرکا در شرکتی مشغول به فعالیت شوم و امتیاز پروانه اشتغال به کار خود را به شرکت فوق واگذار نمایم. در قرارداد آورده ام کلیه مسئولیتهای حقوقی و کیفری پروانه اشتغال برعهده کارفرما (سهامداران) بوده و هرگونه خسارت ناشی از محکومیت های قضایی و انتظامی برعهده وی می باشد. آیا این بند رافی مسئولیتهای حقوقی و کیفری مدیرعامل در پروژه ها می شود؟ اگر خیر آیا کمکی به کاهش مسئولیت های مدیرعامل و درگیر کردن شرکا در محکومیت های ایجاد شده می کند؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
باید کلا استعفا بدهی و امتیاز پروانه اشتغال بهشون ندی و الا مسئولی