مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

بنده یک سال از طرف یک زن که خودش رو به عنوان دختر معرفی کرده و با من قصد ازدواج داره مورد سواستفاده مالی و احساسی قرار گرفتم..اون کاملا اعتماد من رو جلب کرد به صورتی که عکسهای خانوادگیش رو برای من ارسال میکرد و معرفی میکرد..دو روز پیش از طریق شماره ی اقوامشون که از صفحه ی وات ساپش عکس گرفته بود و ارسال کرده بود رو پیدا کردم تماس گرفتم تا بفهمم به چه دلیل یک سال هست به دلایل مختلف و بهانه های مختلف از آشنایی خانواده ها جلوگیری میکنه با وجود اینکه من بارها میخاستم اون رو ترک کنم و به من میگفت نرو من مشکلات خانوادگی دارم صبر کن حل بشه بیاین خاستگاری..وقتی تماس گرفتم و نشانی و اسمش رو گفت در کمال تعجب گفت این کسی که میگی شوهر داره و من باور نکردم گفتم حتما اشتباه میکنید و در وات ساپ عکسش رو برای اقوامشون فرستادم و اون باز تایید کرد که این شوهر داره.در صورتی که در این مدت یک سال هر وقت من پیام میدادم یا زنگ میزدم جواب میداد حتی تماس تصویری میگرفتم وصل میکرد و هیچ خبری از شوهر نبود..به واسطه ی اقوامشون شماره ی مادر شوهرش رو پیدا کردم و تماس گرفتم تمام چت هارو دارم که مشخص میکنه من هیچ اطلاعی نداشتم و نیت خیر داشتم و میخاستم طبق سنت پیغمبر ازدواج کنم..مدارک زیادی دارم که مشخص میکنه من فریب خوردم و اون خیلی حرفه ای اعتماد من رو جلب کرد و مبالغی از من گرفت در این مدت..از طرفی ترسی دارم و میگم اگر شوهرش بفهمه و فکر کنه من میدونستم اون متاهل بوده و اتفاقی بیفته چکار باید بکنم..میتونم از پولم بگذرم و برام بشه تجربه اما ترس جانی دارم چون در این مدت برای اینکه بیان تحقیقات آدرس ازم گرفت که نمیدونم دلیلش چی بود و حتی آدرس جایی داد که به گفته ی خودش منزل مادر بزرگش هست و پیش اون زندگی میکنه.واقعا نمیدونم چکار باید بکنم..لطفا راهنمایی کنید..با کمال ادب و احترام

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید مبالغی که به حساب ایشان ریخته اید من باب قرض اعلام کرده و دادخواست استرداد وجه بدهید.