مشاوره حقوقی رایگان - فریب مرد توسط زن

سلام. من یک پسر مجرد هستم که با یک خانم که میگفت جدا شده است، آشنا شدم که بعد از چند مدت از آشنای ما به درخواست من عقد موقت بین ما صورت گرفت. من شناسنامه این خانم رو دیدم و صفحه همسر خالی بود و فقط دو تا بچه ثبت شده بود. به او گفتم پس چرا در مورد شوهر قبلی چیزی ننوشته است، گفت جدید از ثبت احوال گرفتم. بعد ها به بهانه ای که اصلا قابل قبول نبود، گفت دیگر دوست ندارم شکاک هستی و قطع رابطه کرد. الان به صورت اتفاقی بعد از دیدن یک لایو که با شوهر و بچه هایش بود در یک اکانت که من با یک پیج فیک فالوو کرده بودم و خبر نداشت که فهمیده ام شوهر داشته است و شوهرش هم همیشه دیر وقت میاد خونه و شناسنامه ای که به من نشون داده المثنی بوده که به بهانه که شناسنامه قدیمی ام رو گم کردم یک جدید گرفته است. یکی از دو تا شناسنامه نام شوهر ثبت نشده بود و از اون بدتر از من باردار شده است و نگفت تا خودم متوجه شدم و من به علت عذاب وجدان و جواب که باید آخرت به شوهر این خانم اون بچه و دو تا دختر اون آقا و خدا باید بدهم دارم دق میکنم. چند بار از او خواستم بچه رو سقط کند که فحاشی میکرد و گوشی اش رو خاموش کرد و اون خونه ای که میرسوندمش هم الان اون جا نیست و اگر شکایت کنم پای خودم هم گیر هست؟ من که خبر نداشتم به طوری که عقد موقت انجام دادم باید برای رسیدگی چی کار کنم تا دیر نشده است؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

عقد شما با زن شوهردار باطل بوده و فرزند نیز زنازاده محسوب میشود