مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از هزینه دادرسی

با سلام و عرض ادب. چندی پیش برای پرونده تامین خواسته خانم بنده جهت دریافت مهریه رای صادر شد و بنده در مرحله درخواست اعسار پرداخت هزینه دادرسی در مرحله تجدید نظر خواهی گذاشتم که درخواست بنده رد شد.
ولی پس از اون اعسار بنده در پرداخت مهریه ایشون قبول و مهریه قسط بندی شد. هزینه دادرسی پرونده مبلغ بیست میلیون تومان است که در حال حاضر بنده توان پرداخت این مبلغ رو ندارم. اکنون پرونده به اجرای احکام آمده و بنده باید این مبلغ رو پرداخت کنم؟ آیا در اجرای احکام میشه این مبلغ رو قسط بندی کرد؟ راه این کار چی هست؟ بنده بجز مستثنیات دین چیز دیگه ای ندارم

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام. لطفا سوال رو درست مطرح کنید که پاسخ صحیح دریافت کنید.