مشاوره حقوقی رایگان - آیا دیه یا غرامت به مادرش تعلق میگیرد، از چه راهی وارد شیم

سلام، دایی من پاسدار رسمی سال 61 در حال نگهبانی در مقر پشت بام سپاه بر اثر شلیک گلوله (که سلاح را بدون اطلاع داشتن مسلح تحویل او دادن درحال بستن بند پوتین ناخداگاه دست او با ماشه برخورد تیر شلیک به ریه اصابت بعد از ظهر همان روز به شهادت میرسه) بعد با مراسمی که از طرف سپاه بنیاد گرفته میشه در گلزار شهدا دفن میشود، بدتر مدتی بدون هیچ گونه خبری نامه ای پرونده در بنیاد راکد میشود، و وی را متوفی حین خدمت مینامند، حال که مادر وی به علت مستمری از شوهر مرحوم خود از تامین اجتماعی دریافت میکند، نه بنیاد نه سپاه هیچ گونه حق و حقوقی به وی پرداخت نمی‌شود، آیا سپاه که متوفی پاسدار رسمی بوده نباید حداقل دیه ای برای او پرداخت مینمود، ممنون میشم راهنمایی کنید از چه طریقی و روشی باید اقدام شود؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر متوفی عادی باشد،چیز زیادی تعلق نمی گیرد ولیکن اگر پیگیری کند قطعاً بیمه عمر به ایشان تعلق می گیرد.یاالله