مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار صلحنامه عادی (دستی)

پدرم و شوهرم زمینی را بصورت شراکتی دو نفره سال قبل خریدن با قولنامه عادی ایا الان همسرم میتواند سهم خودش را در قبال پول یا مجانی به پدرش صلح نماید بصورت صلحنامه عادی بدون اطلاع ما اگر من در آینده بخواهم این زمین را به عنوان طلب مهریه معرفی کنم قابل توقیف است ؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.درصورتی که به هرطریق ازجمله صلح انتقال دهد دیگرمالک نیست وشمانمیتوانید توقیف کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتی که صلح شود دیگر شما امکان توقیف ندارید البته تمامی این موارد تابع شرایط خاص می باشد که در هر حال امکان اثبات ادعای شما هم وجود دارد