مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه عادی

با سلام و درود
پدر من در سال 92 مالکیت ملک خود را که به نام خواهرش بود را با رای دادگاه اثبات میکند، اما تا به امروز هیچ گاه رای دادگاه را به اجرای احکام نبرد و به دنبال اینکه سند را بگیرد نرفت. تا یک سال پیش پدرم فوت کردند، حال من به عنوان فرزند ذکور ایشان درخواست اجرای حکم به اندازه ی قدرالسهم خود را کرده ام . اما حال با گذشت یک سال از فوت پدر، مادرم صلحنامه ی عادی را از پدر من که ظاهراً در تاریخ 97 به صورت تایپی که چند قسمت از آن به صورت خالی و با خودکار دست نویس شده است را به میان آورده که سه نفر شهود زیر آن را امضا کردند و دو نفر برادران مادرم و یک نفر هم خواهر خودم (( حال سوال )) 1_ آیا صلح نامه ای به صورت تایپی که چند جای آن با خودکار نوشته شده است اعتبار دارد یا خیر؟
2_ آیا امضا دو برادر مادرم با توجه به نسبت فامیلی که با مادرم دارند اعتبار دارد یا خیر؟
3_ آیا صلح نامه که نوشته میشود و وارث دختر زیر آن را امضا میکند اما وارث پسر امضا نداشته باشد، آن صلح نامه اعتبار دارد یا خیر؟
4_ آیا در صلحنامه میتوان ذکر کرد که بعد از فوت مصالح و متصالح مال به صورت یکسان بین وارث تقسیم شود؟ یا در همین جا با نوشتن این جمله کلاً صلح نامه به صورت وصیت شده و باطل میشود؟

برای پاسخگویی شما عزیزان سپاسگذارم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تا جعلی بودن آن ثابت نشده اعتبار دارد
به اندازه شهود دیگر نه
بلی
از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

صلحنامه فوق اثری نخواهد داشت و می‌توانید با صدور گواهی انحصار وراثت پدرتان درخواست تقسیم ترکه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله قابل استناد است
درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون قرارداد صلح باید به صورت رسمی و در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم گردد
و قرارداد صلح عادی معتبر است ولی متصالح الزاما باید در دادگاه دادخواست اثبات مالکیت اقامه نماید تا مالکیت ایشان اثبات گردد

شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و بعد دادخواست تقسیم ترکه را اقامه نمایید
و ...

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

باید بررسی شود با سوال نمیتوان به جزئیات رسید

مقصود  درويشي ديوانمراد

جناب آقای مقصود درويشي ديوانمراد :

سلام
صلح نامه باید اثبات بشه و حکم دادگاه صادر بشه و گرنه اعتباری نداره
و اگر به دادگاه ارایه نمود شما ادعای شک و تردید کنید تا به اصالت ان رسیدگی بشه

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما عضو سایت دادراه در ابتدا بایدگفته شود مسائل ملکی یک حوزه کاملا تخصصی است که اشتباه در پرونده راه ندارد چرا که ممکن است اشتباه در ارائه لوایح، دادخواست ، دفاع منجر به نتیجه خوبی نشود و از همین روز اسناد و مدارک باید کامل و دقیق بررسی و رویت شود و سپس اقدام مقتضی در نظر گرفته شود

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه صلح نامه مربوطه است.
موفق باشید.

گلچهر تدین

گلچهر تدین :

با سلام
نیاز به بررسی صلح نامه می باشد. آیا صلح نامه دارای امضا و اثر انگشت مصالح است؟
در صورتی که نسبت به اموال بعد از فوت باشد وصیت محسوب می گردد که با رعایت شرایط تعیین شده برای تنظیم وصیت نامه در قانون، می تواند نسبت به یک سوم اموال متوفی در زمان فوت موثر واقع شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که مدارک و مستندات مرتبط با مسأله طرح شده تحت بررسی قرار گیرند تا پاسخ مناسب ارائه گردد.