مشاوره حقوقی رایگان - سلام برای من از یک شماره همراه با خط تبریز این پیام ابلاغیه اومده میخواستم ببینم چیه

طبق شماره پرونده: ....
شکایتی برای شما ثبت شده است .
جهت بررسی شکایت و پیگیری پرونده مربوطه وارد لینک زیر شده و برنامه ((سامانه ابلاغ قضایی))
را نصب کنید .
((سامانه ابلاغ قضایی))
شماره پرونده رو اولش گذاشتم‌ بمونه آخرشو پاک کردم توروخدا کمکم کنید
خطش به موبایل تبریز هست

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

به نظر پیامک جعلیه ، قوه قضائیه برای هیچ کس پیامک نمیده که نرم افزار نصب کنه و ضمنا شماره قوه قضائیه مشخصه ، احتیاط کنید و نصب نکنید احتمال کلاهبرداری هست ، برید دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و پیگیری کنید

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. سامانه ثنا خود را چک کنید.

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
چنانچه در سامانه ثنا ثبت نام کرده اند بدون ورود به لینک مربوطه از طریق وب سایت adliran.ir وارد قسمت ابلاغات شده و بررسی نمایند. چنانچه ابلاغی ثبت نشده باشد این پیامک از سمت قوه قضائیه ارسال نشده است.