مشاوره حقوقی رایگان - بی جنس گرایی یا همجنس گرایی همسر

سلام وقت بخیر من 12 ساله ازدواج کردم از همون اول ازدواج با شوهرم رابطه جنسی خوبی نداشتم همش میگفتم درست میشه ولی درست که نشد هیچ بدترم شد الان 4.5 ساله که اصلا رابطه ای نداریم و جدا از هم میخوابیم و این موضوع اصلا برای همسرم مهم نیست چند وقتیه شک کردم به اینکه یا همجنسگرا باشه یا بی جنس گرا هر کدام از اینها رو چطوری میتونم اثبات کنم و جرم هر کدوم چی هست و دادگاه چه حکمی رو صادر میکنه ؟؟ ممنون میشم پاسخ بنده رو بدین

پاسخ ها :

محمدرضا  شايق كندرود

جناب آقای محمدرضا شايق كندرود :

اثبات موضوع کمی سخت است باید ارتباطات یا محل های حضور و.....را مد نظر قرار بدی ارتباط انها هم لواط حکمش هم با شرایطی اعدام میباشد