مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی تعیین داور از سوی دادگاه

با عرض سلام
بعد از سپری شدن 10 روز از ابلاغ اظهارنامه برای طرف دعوا و استنکاف وی از معرفی داور و یا عدم توافق با داورمرضی الطرفین، در صورت ارائه دادخواست تعیین داور به دادگاه ذیصلاح آیا شعبه رسیدگی کننده بلافاصله نسبت به تعیین داور اقدام می نماید یا اینکه قبل از آن یک نسخه از دادخواست را برای طرف مقابل ارسال و برای تعیین داور وقت رسیدگی تعیین می کند؟ زمان انجام این فرآیند حدودا چند روز می باشد؟
با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر ایشان داور معرفی نکند شما می توانید از جانب طرف داور معرفی کنید زمان آن بستگی به دادگاه رسیدگی کننده دارد.