مشاوره حقوقی رایگان - کسر از آمار پرونده

سلام. از من کلاهبرداری اینترنتی شد و از طریق شماره کارت مجرم و آشنایی که در بانک داشتم خودم مشخصات مجرم رو در آوردم و جهت پیگیری به پلیس فتا دادم. پلیس پس از بررسی پرونده رو جهت پیگیری به دادگاه شاهرود فرستاد و دادگاه پس از بررسی مطلع شد که مجرم یک پرونده شکایت باز دیگر در تهران دارد و جهت تجمیع پرونده ها من رو که از شاهرود شکایت کرده بودم به تهران فرستادند. پس از چندین مرحله رفت و آمد از شاهرود به تهران و گرفتن اظهارات بنده و گذشت حدود یک سال و نیم از شکایت من برای من ابلاغ آمد که :
"حسب دستور دادیار محترم شعبه به علت نبود مشخصات محكوم عليه و بي نتيجه ماندن اقدامات جهت دسترسي به وي ضمن درج مشخصات محكوم عليه در ليست محكومين متواري پرونده موقتا از آمار كسر گردید. به محض مراجعه محكوم له به نظر خواهد رسيد.
منی که این همه وقت و هزینه کردم رو عملا از سمت دادگاه تهران بی نتیجه گذاشتند و پول من هم خورده شد و به هیچ جا نرسیدم. در حالی که انتظار داشتم حداقل یک حکم جلب ساده برای مجرم صادر میشد. حالا من به خاطر این کوتاهی و بی توجهی دادیار و رای بی ارزشی که برای من دادند میخواهم دوباره اعتراض بزنم و از دادیار هم پیش دادستان شکایت کنم.
لطفا من رو راهنمایی کنید که این رای یعنی چی؟ چرا حکم جلب ندادند و چطور میتوانم اعتراض کنم؟ با توجه به گذشت یک سال و نیم از این مدت آیا میتوانم درخواست تاخیر تادیه بدهم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر قرار قطعی صادر نشده باشد میتوانید مجددا تقاضای رسیدگی کنید