مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خودرو

با عرض سلام و خسته نباشید.
یک خودرو در حال حرکت پس از چراغ قرمز میخواست دوبله پارک کند که ماشین من هم پشت سر آن در حال حرکت است.
حالا من بوق زدم و کنار او میگویم این جا جای پارک کردن هست و رفتم. بعد از چند دقیقه دیدم پشت سر من دارد می آید. چند دقیقه همان طور پشت به پشت می آمد.
بعد هم آمد با ماشین آینه ماشین من رو شکست و ایستاد و آمد سمت ماشین و شانس آوردم شیشه های ماشین تقریبا بالا بود.
همان طور که در ماشین بودم از لای پنجره آمده دست من و یقه گرفته و شروع به فحاشی کرد ولی نتوانست کتک بزند.
مغازه دارها هم او را از ماشین جدا کردند و بعد رفت.
شماره پلاک او را رو برداشتم.
میخواستم ببینم الان چی کار کنم؟ مقصر کی هست؟
آیا او هم میتواند شکایت کند؟
اگر اون شکایت کند یا من شکایت بکنم چه میشود؟
ممنون میشوم پاسخ من رو بدهید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با عنوان اولین و فحاشی و تخریب خودرو که آینه شما را شکست شکایت کنید.