مشاوره حقوقی رایگان - سلام شکایت از خودرو

سلام من نامزدی داشتم که بشدت عصبانیم کرد، و من با خودرو رفتم ازش علت کارش رو بپرسم ، درون خودرو کودکش بود، و با وجود عصبانیت از پرسش انصراف دادم، اما او گفته کودکش وحشت کرده و رفته از من شکایت کرده، آیا این وقوع جرم محسوب می شود، البته نه ادامه دادم نه پرسشی مطرح کردم اما شماره پلاک من رو به کلانتری داده، این موارد چه نوع جرمی می شود ،چون قصد پرسیدن بود که میسر نبود ،گرچه عصبانی بودم اما بخاطر کودک منصرف شدم ،از تو ماشین دیدم پیاده هم نشدم ،بعد هم منصرف شدم ،منکه منصرف شدم او از پلاک خودرو من شکایت کرده ، تکلیف چی میشه ، ایشان هم داخل خودروی خود بوده،هیچ کس نه پیاده شده نه برخوردی،بوده فقط کمی کودک وحشت زده شده ظاهرا، با سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر جرمی اتفاق نیفتاده است
و اینکه کودک وحشت زده شده قابل اثبات نیست.
توجه داشته باشید تحت شرایطی ممکن است مزاحمت محسوب شود ولی اگر قبلش تماس گرفته باشید و یا با هماهنگی قبلی مراجعه کرده باشید مشکلی پیش نمیاد