مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت شکایت از خودروی شخصی خودم

من پارسال ی تصادف کردم ک هرجوری ک بود برا اون شخص لوازم ماشینشو خریدم همشونم صفر و تازه بودن ک خریدم،چون دوتا مرد واستادیم باهم حرف زدیم من فک میکردم ک وجودشو دارع و پای حرفش میمونه و رضایتشو اعلام میکنه ولی نکرد و حالا واسم دوباره ابلاغیه اومده و منم هیچ مدرکی ندارم ک لوازماشو خریدمو بهش تحویل دادم،باید چیکار کنم حالا ب نظرتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با ارائه مستندات و دلایل و معرفی شهود ادعای خود را اثبات نمایید