مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو توسط فروشنده

سلام. من دو سال پیش در یک بنگاه خرید و فروش ماشین در تهران ماشینی را قولنامه ای خریده و تحویل گرفتم که از مبلغ کل که 28/500 میلیون بود 20 میلیون پرداخت کردم و 8/500 باقیمانده با توافق دو طرف ظرف یک ماه در محضر با انتقال سند قرار به پرداخت شد. من به علت مطالبه مهریه همسرم به زندان رفتم. بعد از هشت یا نه ماه که آزاد شدم متوجه شدم که فروشنده توقیف ماشین را از دادگاه گرفته و بعد از توقیف خودرو را از پارکینگ راهور تحویل گرفته و به گفته خودش فروخته است. الان هم میگوید هیچ بدهی به من ندارد و چون فهمید که من قولنامه را گم کرده ام میگوید برو هر کاری میتوانی بکن و نه تلفن من را جواب میدهد و نه پیامک را. من چی کار باید بکنم؟ فقط بیمه ماشین، برگ پارکینگ و رسید پرداخت 20 میلیون را دارم.

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

شما می توانید با اثبات وقوع بیع خود و فروشنده مالکیت خود را نسبت به ماشین ثابت کنید

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
اثبات وقوع بیع بدهید.