مشاوره حقوقی رایگان - وکالت برای فرد آلزایمر

مادرم الان دچار فراموشی و آلزایمر هست. قبل از اینکه آلزایمر بگیرد به پدرم وکالت بلاعزل داده بود تا همه ی امور مربوط به خودش را پدرم برایش انجام دهد. الان که آلزایمر گرفته است وضعیت وکالتی که به پدرم داده است چگونه است؟ آیا هنوز اعتبارش پابرجا هست یا نه؟ آیا پدرم میتواند الان با همان وکالت اموال مادرم را معامله یا به فروش برساند تا صرف نگهداری مادرم نماید؟
متشکرم.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله با وکالت میشود ودر دادگاه اگر کاری باشد با آن وکالت باید وکیل گرفته شود .