مشاوره حقوقی رایگان - سند اوقافی وثیقه زندانی

باعرض ادب و احترام. اینجانب خواستم ضمانت زندانی شوم و همه کارهای قانونی از قبیل نامه نیابتی دستور قاضی محترم جهت درخواست کارشناس دادگاه برای قیمت گذاری پرداخت هزینه به دادگاه و تمامی کارهای اداری و در آخر کارمند اجرای احکام کیفری گیر داده که زمین فوق اوقافی می باشد. اول این که از نظر کارشناسی زمین به هیچ عنوان قیمت گذاری نشد 300 متر زمین فقط همان مبلغ ساخت و قیمت گذاری شد و در حال حاضر اقدامات را قبول نمیکند و میگوید که قاضی که نیابت داده باید موضوع اوقاف را حذف کند که بنده این سند را تایید کنم. کارشناس محترم از شما خواستار راهنمایی هستم این منزل و ملک رسمی به راحتی به نام هر کدام از مراجعه دولتی انتقال پیدا می‌کند و حتی برای خرید و فروش هم بدون هیچ موضوعی انتقال به صورت ثبت اسناد انجام می‌گیرد.
خواستم راهنمایی بفرمایید دلیل این همه اذیت و آزار برای یک زنداني که امید او به همین سند هست باید چی کار کند بدبختی این هست که تمام شهر ما اوقاف می باشد که حتی بتوانیم سند جایگزین کنیم. ممنونم راهنمایی کنید در صورتی که منزل فوق دو برابر قیمتی که کارشناس برای دادگاه قیمت گذاری کرده ارزش دارد و کارشناس زده یک میلیارد و سیصد میلیون تومان ولی ارزش خرید و فروش محلی و بنگاهی دو میلیارد و 500 الی 800 تومن خرید و فروش میشود دلیل این همه آزار و اذیت چرا به خدا قسم گلایه داریم دیگر توان این همه رفتار ها و گیرهای الکی را از دولت محترم جمهوری اسلامی نداریم. اول این که ما که چیزی نخواستیم ما فقط درخواست چند ماه مرخصی برای زندانیمان که یک سال است زندان بوده خواستار شدیم و اون هم به علت بیماری که زندانی ما دارد و در زندان زیاد رسیدگی نمی شد از شما درخواست راهنمایی در خصوص این موضوع را دارم. با تشکر.

پاسخ ها :

سند اوقافی وثیقه زندانی سند وثیقه برای مرخصی زندانی مرخصی زندانی سند ضمانت ضمانت زندانی وثیقه زندانی وثیقه زندانی