مشاوره حقوقی رایگان - پرونده را متشاکی تجدید نظر نزده است

سلام من از یه آقایی شکایت کردم و ایشون متهم به پرداخت هشت میلیون شدن و سی ضربه شلاق پرونده شکایت من از ایشان در دادگاه کیفری دو مجتمع قدوسی تهران این آقا تجدید نظر نزده و اینکه میخواستم بدونم برم برای پیگیری پرونده به مجتمع قدوسی همان شعبه و جریمه ها به من تعلق میگیرد یا دولت ؟؟؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

پس از ارجاع پرونده از دادگاه تجدیدنظر به شعبه دادگاه بدوی، به شعبه بدوی مراجعه و درخواست صدور اجراییه نمایید.